Categories
News

ISS opnieuw partner van Captains of Industry Sailing Cup

Op 18 juni wordt opnieuw de aftrap gegeven van de Captains of Industry Sailing Cup, een 6-daags B2B-evenement waarbij zeilen, netwerken, content en uitstekende catering centraal staan. Daarbij ligt een grote focus op duurzaamheid en innovatie, een aanpak die direct aansluit bij de corporate strategie van ISS om tegen 2040 met de hele toeleveringsketen net zero te bereiken. Daarom bevestigt ISS Facility Services opnieuw haar partnership.

Experience management als oplossing voor C-level challenges

Uit gesprekken met klanten en partners blijkt dat bedrijfsleiders de laatste jaren geconfronteerd worden met vier belangrijke uitdagingen en maatschappelijke trends:

  1. ESG –oftewel Environment, Sustainability & Governance
  2. Nieuwe generaties betreden de werkvloer met nieuwe verwachtingen
  3. War for Talent – zowel bij het aantrekken als behouden van talent
  4. Hybride werken – enkele dagen van thuis werken

Deze vier trends zijn ook nauw met elkaar verweven – om een voorbeeld te geven: Gen Z is de generatie die klimaatmarsen organiseert en bedrijfsleiders uitdaagt om een doorgedreven ESG-beleid te implementeren. Maar we hebben Gen Z nodig om onze teams te versterken, zij spelen een belangrijke rol in de War for Talent.
Bij ISS geloven we dat de werkplek hierbij een belangrijke rol speelt. Een gebouw dat ontworpen is om de noden en verwachtingen van de gebruikers optimaal te ondersteunen, gecombineerd met een weldoordachte facilitaire servicemindset, is de sleutel om deze uitdagingen te overkomen. Via experience management creëren we in partnership met de klant ervaringen en werkomgevingen die niet alleen functioneel zijn, maar die de eindgebruikers ook een wauw-gevoel geven – we create places that work, think, give.

White Signature: gezonde en duurzame bedrijfscatering

Eén van de elementen waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden, is het aanbieden van heerlijke food experiences. Steeds meer bedrijven vragen naar een meer verfijnde keuken en een aangepast, duurzaam aanbod dat inspeelt op de veranderde verwachtingen van de nieuwe generaties .
Deze ‘nieuwe realiteit’, waarbij plant-based alternatieven, lokale producten, gezonde maaltijden met oog voor de planeet aan belang winnen, beïnvloeden onze keuzes. Met White Signature, een premium food brand, brengen we topkwaliteit met verse en duurzamere ingrediënten naar het bedrijfsrestaurant – of het nu gaat om een lekkere klassieker of een GenZ-proof maaltijd. Dankzij de exclusieve samenwerking met Sandra Bekkari introduceren we bovendien de SANA-methode in bedrijven, waarbij we medewerkers helpen en stimuleren om gezonde keuzes te maken.
Sinds enkele jaren worden de deelnemers van de Captains of Industry Sailing Week al verwend met de heerlijke smaken van White Signature. En ook dit jaar teasen we de zeilers met culinaire verwennerij die we in kantooromgevingen op grotere schaal aanbieden.

Klaar voor een duurzame toekomst

Tijdens de Captains of Industry Sailing Week gaat er veel aandacht naar duurzaamheid en ‘zero emissions’. Een filosofie waar ook ISS sterk op inzet, enerzijds in lijn met de eigen strategie om tegen 2024 full scope net zero te bereiken, en anderzijds om klanten te helpen met hun duurzaamheidsstrategie door initiatieven te lanceren rond o.a. het verminderen van CO2-uitstoot, het beheren van water en energie, en het aanpakken van voedselverspilling.

Inspirerende netwerkmogelijkheden

Door bedrijfsleiders in een ontspannen setting samen te brengen, stimuleren we waardevolle netwerkmogelijkheden waar deelnemers elkaar kunnen inspireren. Elke dag tijdens de week wordt de focus gelegd op een specifieke doelgroep, waardoor de relevantie voor de deelnemers maximaal is en ze rechtstreeks met hun peers in gesprek kunnen gaan. De week wordt afgesloten met de ISS Summer Breeze, een jaarlijks evenement waar klanten van ISS exclusief worden uitgenodigd voor een informele bijeenkomst. Hierbij creëren we waardevolle ontmoetingen, herkenbare uitdagingen en inspirerende uitwisselingen tussen de deelnemers.

Join the event

Enter your email, company name and select the date(s) on which you'd like to join us on the waves.